Έκοψε την πίτα του  στη Φανερωμένη ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  24 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Έκοψε την πίτα του  στη Φανερωμένη ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ούτε το τσουχτερό κρύο δεν πτόησε τον κόσμο να βρεθεί για άλλη μια φορά δίπλα στο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σήμερα, η αυλή του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Φανερωμένης στην έδρα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ήταν γεμάτη με κόσμο που παρευρέθηκε στον κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.  Η κοπή της Βασιλόπιτας συνοδεύτηκε όπως και κάθε χρόνο από τον καθιερωμένο Αγιασμό. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και να ευχηθούν στα μέλη του δραστήριου Συλλόγου να συνεχίσουν δυναμικά το  έργο που προσφέρουν στη Μεσαρά τα τελευταία χρόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ελένη Τιτάκη και Γιώργος Μαυράκης, η ,επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πετρακογιώργη, ο Πρόεδρος της ΤΚ Φανερωμένης κ. Γιώργος Θεοδωράκης, μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»   και πολύς κόσμος. 

 

mesaralive.gr  24 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα