Εκπαίδευση στις Α’ Βοήθειες στο Δήμο Φαιστού

Τo Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού, ύστερα από συνεννόηση με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Περγιανάκη Χρυσόστομο, διοργανώνει εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες για τα στελέχη των Δημοτικών Σταθμών, Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου από 09.00 π.μ. έως λήξης ωραρίου στις Μοίρες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην εκπαίδευση θα συμμετέχουν πιστοποιημένοι διασώστες-εκπαιδευτές του Σώματος Εθ. Σαμαρειτών Μοιρών του ΕΕΣ, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν προπλάσματα ενηλίκων και παιδιών.
Όπως αναφέρει ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μιχάλης Πρίντεζης, « η κατάρτιση των στελεχών των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών σε βασικά θέματα Πρώτων Βοηθειών είναι αναγκαία και αυτονόητη, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν, εάν χρειαστεί, μια έκτακτη κατάσταση. Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι υποχρεωτική»
Δείτε επίσης
- Το μήνυμα του δημάρχου Φαιστού για τη γιορτή της μητέρας
- Στα δίχτυα των Αρχών διακινητές μεταναστών προς τον Δ. Φαιστού: 38 άτομα διασώθηκαν, 2 συλλήψεις
- Kέλλυ Κυδωνάκη: Πρωταθλήτρια ξανά με τον δικό της τρόπο!
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα