Εκπαιδευτικό ταξίδι  στην Ισπανία  για Μαθητές του ΕΠΑΛ Μοιρών

mesaralive.gr  01 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εκπαιδευτικό ταξίδι  στην Ισπανία  για Μαθητές του ΕΠΑΛ Μοιρών

Φωτο: mesaralive.gr

Στην Ισπανία βρίσκεται ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών, που συμμετέχει μαζί με δύο καθηγητές του Σχολείου σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα! Στην Ισπανία βρίσκεται ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών, που συμμετέχει μαζί με δύο καθηγητές του Σχολείου σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του 1ου  ΕΠΑΛ Μοιρών που καταφέρνει για δεύτερη χρονιά να συμμετέχει σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα επιμόρφωσης δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές του να παρακολουθήσουν μαθήματα  και  εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ συγχρόνως θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ισπανίας. Συνοδοί καθηγητές των Μαθητών που αναχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα από τις Μοίρες και πέταξαν για Αθήνα και από εκεί για Βαρκελώνη, είναι οι κ.κ. Τζουανάκης Κώστας και Καδιανάκης Λάμπρος. Η ομάδα από το 1ο ΕΠΑΛ Μοιρών θα μείνει για δύο εβδομάδες στην Ισπανία, ενώ να σημειωθεί ότι το Σχολείο θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα εκπαιδευτικό ταξίδι το σχολικό έτος που διανύουμε,  αυτή τη φορά στο Αμβούργο. Αξίζει επίσης να προστεθεί ότι και πέρυσι το 1ο ΕΠΑΛ Μοιρών συμμετείχε με μαθητές του σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα που περιελάμβανε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία.

 Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του ΕΠΑΛ Μοιρών που καταφέρνει για δεύτερη χρονιά να συμμετέχει σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα επιμόρφωσης δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές του να παρακολουθήσουν μαθήματα  και  εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ συγχρόνως θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ισπανίας. Συνοδοί καθηγητές των Μαθητών που αναχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα από τις Μοίρες και πέταξαν για Αθήνα και από εκεί για Βαρκελώνη, είναι οι κ.κ. Τζουανάκης Κώστας και Καδιανάκης Λάμπρος. Η ομάδα από το 1ο ΕΠΑΛ Μοιρών θα μείνει για δύο εβδομάδες στην Ισπανία, ενώ να σημειωθεί ότι το Σχολείο θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα εκπαιδευτικό ταξίδι το σχολικό έτος που διανύουμε,  αυτή τη φορά στο Αμβούργο. Αξίζει επίσης να προστεθεί ότι και πέρυσι το 1ο ΕΠΑΛ Μοιρών συμμετείχε με μαθητές του σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα που περιελάμβανε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία.

 

mesaralive.gr  01 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα