Εκτός έδρας ήττα ο Ζαρός με 3-0 από τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό

mesaralive.gr  30 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός έδρας ήττα ο Ζαρός με 3-0 από τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό

Εκτός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Ζαρός με σκορ 3-0 από τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι  και στο 15΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον  Μπερνιδάκη, για να έρθει λίγο αργότερα ο Κεφαλούκος να χάσει καλή υκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Στη συνέχεια οι φιλο9ξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση και έτσι το σκορ έμεινε ως είχε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος κατάφερε να πετύχει το 2-0 με τον Μυλωνά, για να έρθει στο 75΄ ο Μπερνιδάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, να διαμορφώσει το τελικό 3-0.
 

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Φράγκος, Παρθενιάδης ( 60′ Νικολάου Π., 68′ λ.τ. Νικολάου Χρ.), Κεφαλούκος, Κανδυλάκης, Αχιλλέως, Μυλωνάς, Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης, Παπαδάκης (75′ Μήτρου), Μπάμπης.

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλάκης, Νταβιγλάκης, Χειλά, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης (75′ Αλμπαντάκης), Καραφωτιάς, Φραγκιαδουλάκης, Μεταξάκης (70′ Μπεζάνι), Κλαπάκης, Παπαδόπουλος (65′ Καμαριώτης).

 

mesaralive.gr  30 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα