Έλαμψαν τα «αστέρια» της Μεσαράς (πίνακας + φωτο)

mesaralive.gr  19 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έλαμψαν τα «αστέρια» της Μεσαράς (πίνακας + φωτο)

Στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών καράτε στα Άνω Λιόσια Αθηνών, με τη συμμετοχή πολλών συλλογών και αθλητών. Στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος καράτε «Φαιστός» με 11 αθλητές από το Τυμπακι και τις Μοίρες αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Η επιλογή των αθλητών έγινε απ το δάσκαλο και προπονητή της σχολής Σταυρουλαντωνάκη Χαράλαμπο με πολύ αυστηρά κριτήρια με μοναδικό σκοπό οι αθλητές που επιλεχτήκαν να μπορούν να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Η αυστηρή επιλογή περιόρισε αρκετά τον αριθμό των αθλητών που πήραν μέρος , με αποτέλεσμα την αποστολή να πλαισιώνουν μονό 06 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για μια δύσκολη  αγωνιστική δοκιμασία όπως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Οι αθλητές που επιλεχτήκαν και πήραν μέρος είναι οι παρακάτω  Ανδριγιαννάκη Χρύσα , Βαφάκης Αριστείδης, Καπετανάκη Νίκη, Κοτσιφάκης Αλέξανδρος, Μανουσάκη Ελένη  και Σταυρουλαντωνάκη  Εμμανουέλα  
         
Οι παραπάνω αθλητές ανταποκριθήκαν πλήρως στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν κάτι πρωτοφανές για τα Μεσαρίτικά δεδομένα, καταφέρνοντας να κατακτήσουν 11 συνολικά μετάλλια (και στα δυο αγωνίσματα «kata και koumite») εκ των οποίων 06 χρυσά 03 ασημένια και 02  χάλκινα μετάλλια.

O προπονητής του συλλόγου Σταυρουλαντωνακης Χαράλαμπος ευχαριστεί τον τοπικό τύπο για τη προβολή του αθλήματος για τις επιτυχίες των Μεσαριτών αθλητών καθώς και τους γονείς  των αθλητών που αγκάλιασαν και στήριξαν με κάθε τρόπο την αποστολή, και που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα είχε επιτευχθεί το παραπάνω αποτέλεσμα

 

mesaralive.gr  19 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα