Ελένη Τιτάκη: “ασφαλή και υψηλής ποιότητας τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς”…

mesaralive.gr  24 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ελένη Τιτάκη: “ασφαλή και υψηλής ποιότητας τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς”…

«Διαβεβαιώνω τους γονείς για την απόλυτη ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των τροφίμων που παρέχουμε στα παιδιά τους»

Την διαβεβαίωση ότι τα τρόφιμα που παρέχονται στα παιδιά στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Φαιστού, είναι απολύτως ασφαλή και υψηλής ποιότητας, δίνει με δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη- Λεονταράκη.

Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ Φαιστού, είχε γίνει αναφορά στο συγκεκριμένο  θέμα από τον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Φασομυτάκη με την κ. Τιτάκη τότε να απαντά ότι δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί του κ. Φασομυτάκη.

Η κ. Τιτάκη σήμερα διαβεβαιώνει τους γονείς και με γραπτή δήλωσή της αναφέροντας:

 «Λόγω των πρόσφατων δημοσιευμάτων τα οποία αμφισβητούν την καταλληλότητα  των τροφίμων που προμηθεύονται  οι  Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί  , αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους  , για να τους διαβεβαιώσω για την απόλυτη ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των τροφίμων  που παρέχουμε στα παιδιά , καθώς και για την σοβαρότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με την λειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών .

Όσο για την «πηγή» από την οποία προέρχονται τα παραπάνω δημοσιεύματα ,  υπενθυμίζουμε ότι όσο και αν έχει ξεμείνει από επιχειρήματα , δεν είναι δόκιμο να λαϊκίζει, να δημαγωγεί και γενικά να «παίζει»  με θέματα που αγγίζουν τον ευαίσθητο  κόσμο των μικρών παιδιών , καθώς και την προσπάθεια των γονιών και του προσωπικού των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών  να προσφέρουν το καλύτερο  .

                                                                                                        Αντ/ρχος Φαιστού

                                                                                                        Ελένη Τιτάκη – Λεονταράκη

 

mesaralive.gr  24 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα