Ελεύθερα τα τρία αδέρφια που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο στο Χάρακα

  13 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ελεύθερα τα τρία αδέρφια που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο στο Χάρακα

Μετά από μια διαδικασία που διήρκεσε πολλές ώρες, τα τρία αδέρφια αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, μετά τη σύμφωνη γνωμη Εισαγγελέα και ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις άνδρες ήταν υπό κράτηση ως την απολογία τους.

Την περασμένη Τετάρη ειχαν περασει για πρώτη φορά το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και να αντικρούσουν τις ποινικές διώξεις που τους ασκήθηκαν. 

Τότε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και τα τρία αδέλφια τεθηκαν υπό κράτηση, μέχρι την απολογία τους.

Όπως έγραψε το newshub.gr τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν μετά το συμβάν από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ μαζί τους ειχε εμφανιστεί και ο τρίτος αδελφός συνοδεία της δικηγόρου του.

Την περασμένη Τετάρτη...

Συμφωνα με πληροφορίες οι δύο εκ των αδελφών αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή στο επεισόδιο, ενώ ο ένας εξ αυτών, φέρεται να είπε πως δεν πυροβολησε στοχεύοντας τον άνθρωπο με τον οποιο είχε τη διαμάχη που μετατράπηκε σε... επεισόδιο.

Οι ποινικές διώξεις έχουν να κάνουν με την, απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, την απειλή και τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Για την υπόθεση αυτή ειχε μιλήσει στο newshub.gr και η δικηγόρος τους κ. Θεονύμφη Μπέρκη. Η ίδια ειχε επισημάνει ευθύς εξαρχής πως από την πλευρά των πελατών της δεν υπηρχε ανθρωποκτόνος δόλος. «Δεν κινδύνευσε κανείς», ειχε πει χαρακτηριστικά και ειχε συμπληρώσει πως «μιλάμε για ένα περιστατικό, το οποιο δεν θα έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις που έλαβε, αν δεν είχαμε όλα τα προηγούμενα γεγονότα στον Ορεινό Μυλοπόταμο».

Η κ. Μπέρκη,  ειχε τονίσει ότι τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο συμβάν, συνελήφθησαν αρκετή ώρα αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ. και δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό. Ενώ ο τρίτος αδελφός που εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, αναφέρει ότι δέχτηκε πυροβολισμούς και έπειτα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Όλα αυτά βέβαια θα αποδειχθούν και θα εξακριβωθούν από τη Δικαιοσύνη...

 

newshub.gr

 

  13 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα