Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 75χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 6χρονη

Με περιοριστικούς όρους
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ο 75χρονος άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονου κοριτσιού στην περιοχή της Νεάπολης.
Ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από τη σχετική καταγγελία που έγινε από τους γονείς του μικρού κοριτσιού στις διωκτικές αρχές, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου για την απολογία του, στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 75χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όλα όσα είχαν καταγγείλει στις αρχές οι γονείς της 6χρονης, το κοριτσάκι είχε πάει στο σπίτι του ηλικιωμένου για να παίξει με τα εγγονάκια του. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο 75χρονος φέρεται ότι προσπάθησε να απομονώσει τη μικρούλα την οποία άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Δείτε επίσης
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Επώνυμα Παπούτσια και Γυναικεία Sneakers στο Coppie.gr
- Αναμένεται απογοητευτική η φετινή σοδειά ελαιολάδου στη χώρα μας- Ούτε 220.000 τόνοι- οι τιμές
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αίτημα κατάθεσης 10 εγγράφων από το ΠΑΣΟΚ - Ζητούν άμεσα τη λίστα των 6.000 ΑΦΜ
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας