Ελλάδα: Μαίνεται γα δεύτερη μέρα η μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Σε πλήρη εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, όπου παραμένουν και επιχειρούν όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έχουν ενισχυθεί από όλη την Ελλάδα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν από αέρος 5 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα.
Ο συντονισμός των δυνάμεων γίνεται από το Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», όπου μετέβη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εκεί βρίσκεται ήδη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σημειώνεται ότι τη νύχτα εκκενώθηκε τμήμα του Κρυονερίου, με μήνυμα από το 112, που βρίσκεται στην οδό Ανοίξεως κοντά στη δασική έκταση. Σε όλη την περιοχή υπάρχουν πολύ μεγάλες εστίες πυρκαγιάς. Το πρωί διεκόπη η κυκλοφορία στον παράδρομο της εθνικης οδού Αθηνών-Λαμίας, από την οδό Ελαιών στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη. Παραμένουν κλειστές η Τατοϊου από την Κύμης έως την Ερυθραίας, η Ερυθραίας από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και η Τατοϊου από την Πάρνηθως (Ιπποκράτειος Πολιτεία ταβέρνα «Λάμπρος»).
Δείτε επίσης
- Ψάρι πλακί στο φούρνο
- Politico για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης φέρεται να μπλοκάρει την έρευνα σε βάρος υπουργών
- Πανελλήνιες 2025: Στις 9 Σεπτεμβρίου οι επαναληπτικές εξετάσεις - Το πρόγραμμα
- Έως αύριο οι βαθμοί του 2ου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ/2025
- Ποινικό αδίκημα η παράνομη πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο και από απλούς χρήστες - νέα ΚΥΑ