Ελλάδα:Το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεσης στην εφορία της Κοζάνης

protothema.gr  18 July, 2020 ΑΡΘΡΑ
Ελλάδα:Το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεσης στην εφορία της Κοζάνης

Σκληρές και σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης.

Η είδηση της επίθεσης με τσεκούρι σε υπαλλήλους της εφορίας στην Κοζάνη σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Οι σκληρές εικόνες όμως που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το protothema.gr με τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην τοπική ΔΟΥ, πραγματικά είναι βγαλμένες από ταινία τρόμου και δημιουργούν ένα κόμπο στο στομάχι.

Τα θύματα και ο ήρωας

Σε αυτό λοιπόν φαίνεται η επίθεση αρχικά στον άτυχο άνδρα και κατόπιν στις δύο γυναίκες, όλοι τους εργαζόμενοι στην εφορία της Κοζάνης, ενώ είναι ξεκάθαρη η ψυχραιμία που διακρίνει τον δράστη τη στιγμή που τραυματίζει σοβαρά τα θύματά του.

Ευτυχώς, χάρη στην αυτοθυσία του διευθυντή της εφορίας, Ιωάννη Ποδιώτη που βούτηξε και τον σταμάτησε δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο, με τη μάχη που έδωσε για να τον περιορίσει να καταγράφεται στο video.

Επίσκεψη του Χρήστου Σταϊκούρα στα θύματα

Tο νοσοκομείο «Παπανικολάου» επισκέφθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ενημερώθηκε από τους γιατρούς και τη διοίκηση για την κατάσταση της υγείας των τριών υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης που τραυματίστηκαν κατά τη επίθεση και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο κ. Σταϊκούρας συνοδευόταν από υφυπουργό Οικονομικών, Αποστόλη Βεσυρόπουλο, τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γεώργιο Πιτσιλή, τον  διευθυντή της φορολογικής περιφέρειας Βορείου Ελλάδας, Νικόλαο  Τυροβούζη και τον διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης, Ιωάννη Ποδιώτη.

Ο υπουργός, επισκέφτηκε τη Νευροχειρουργική Κλινική όπου νοσηλεύεται η 47χρονη τραυματίας και συνομίλησε μαζί της όπως και με τους οικείους του 56χρονου και της 67χρονης, που νοσηλεύονται στη Β’ ΜΕΘ.

Κατά την επίσκεψη του στη Β’ ΜΕΘ ενημερώθηκε από τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Γεώργιο Δρόσο, τον διευθυντή της Μονάδας Νικόλαο Καπραβέλο και τον Θωμά Σιώζο, νευροχειρουργό. Παρόντες στην επίσκεψη του υπουργού ήταν εκπρόσωποι των εργαζομένων από το υπουργείο Οικονομικών.

 

protothema.gr  18 July, 2020 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα