“Εμβολιαζόμαστε – Είμαστε θετικοί στη ζωή”

  19 November, 2021 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
“Εμβολιαζόμαστε – Είμαστε θετικοί στη ζωή”

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το διάγγελμα Μητσοτάκη σχετικά με τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Σκληρή η απάντηση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης έχει μετατραπεί σε κεντρικό αρνητή της πραγματικότητας και άρα υπό αυτή την έννοια έχει μετατραπεί σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο για τη χώρα».

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν για να κερδίσουν την ζωή, χρησιμοποιώντας ως κεντρικό σύνθημα «Εμβολιαζόμαστε – Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και προσθέτει:

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει.

Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι.

Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε.

Δειτε το

 

  19 November, 2021 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα