Ένα βήμα πριν την άνοδο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς

mesaralive.gr  26 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ένα βήμα πριν την άνοδο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς

Φωτο: mesaralive.gr

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς την Κυριακή, επί του Χερονάσιου παίρνοντας ουσιαστικά το «μισό» εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Τα κορίτσια του ΓΑΣΜ πάλεψαν απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Χερρονάσιου και μέσα σε ένα Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών κατάμεστο από κόσμο κατάφεραν να κερδίσουν με 3-1 σετ! Αν και στο πρώτο σετ η Μεσαρίτικη ομάδα έχασε με 17-25 κατάφερε στη συνέχεια να ανακάμψει και με τη βοήθεια του κόσμου που είχε μετατρέψει το Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών σε μια πολύ «καυτή» έδρα και το παιχνίδι σε μια πραγματική γιορτή, κατάφεραν να πάρουν τα υπόλοιπα τρία σετ και να κερδίσουν το ματς. Η συνέχεια θα δοθεί στο γήπεδο του Χερρονάσιου την Μεγάλη Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, όπου αν η ομάδα του ΓΑΣΜ επικρατήσει, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Κρήτης και θα φύγει από τη Χερσόνησο με το εισιτήριο για την Α2!!!!! Με κάλεσμά του ο ΓΑΣΜ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς να στηρίξει την ομάδα και στον τελικό της Χερσονήσου

όπου σε περίπτωση νίκης ο ΓΑΣΜ θα πανηγυρίσει την άνοδο του στην Α2 Εθνική κατηγορία.  Το ραντεβού για μεταβίβαση στη Χερσόνησο δίνεται αύριο Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα στις 5 στο κέντρο των Μοιρών, όπου ο ΓΑΣΜ θα έχει λεωφορείο στο βιβλιοπωλείο Αβραάμ για την μεταφορά των φιλάθλων του!

 

mesaralive.gr  26 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα