Ένα εκπληκτικό διήμερο με άρωμα παράδοσης στην Πόμπια

mesaralive.gr  10 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Ένα εκπληκτικό διήμερο με άρωμα παράδοσης στην Πόμπια

Τα είχε όλα αυτό το διήμερο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Πόμπια!

Γεύσεις και άρωμα παράδοσης, μεγάλη προσέλευση του κόσμου, συγκινητικές στιγμές, βραβεύσεις και…. γλέντι μέχρι το πρωί!!!! Η εκδήλωση του Ξυλόφουρνου που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Πόμπιας, την Παρασκευή και το Σάββατο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε  προσδοκία, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εκπληκτική! Ο κόσμος απόλαυσε την φιλοξενία των Πομπιανών, το καλό φαγητό και κρασί και τη μοναδική μουσική βραδιά με το Νίκο Μανιουδάκη!

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης το Σάββατο το βράδυ οι τιμητικές διακρίσεις που δόθηκαν σε αθλητές και τον προπονητή της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς «Καπετάν Μιχάλης Κόρακας» , Δημήτρη Φουστανάκη, για τις επιδόσεις και την προσφορά τους στο άθλημα της Ξιφασκίας! Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά και η βράβευση στον κ. Δημήτρη Σπυριδάκη, που έκανε την Ξιφασκία γνωστή το 1979 στην Κρήτη, ξεκινώντας από την Πόμπια!

Στην ξεχωριστή γιορτή  η πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας κ. Ειρήνη Πακιουφάκη και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Φουστανάκης, ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Τιτάκη και Βούλα Γκιαουράκη καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Γιάννης Ξηρουδάκης.

 

mesaralive.gr  10 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα