Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δήμαρχο Φαιστού για το Φεστιβάλ!

mesaralive.gr  27 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δήμαρχο Φαιστού για το Φεστιβάλ!

Φώτο: Mesaralive.gr

Με μια ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την διοργάνωση του Φεστιβάλ των Ματάλων.

Ο κ. Αρμουτάκης αναφέρει

«Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες, 

Πέφτοντας η αυλαία, του κατά γενική ομολογία πετυχημένου 6ου Φεστιβάλ Ματάλων 2016, νιώθω την υποχρέωση, αλλά και την ανάγκη ως Δήμαρχος Φαιστού, αφενός να σας ευχαριστήσω και αφετέρου να σας αποχαιρετήσω, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας που έδωσαν το παρόν, ανεξαρτήτου ηλικίας. Πραγματικά μας εντυπωσίασε η παρουσία τους και το εύρος της ηλικίας τους.   

    Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στη Μάταλα Μονομετοχική Α.Ε. Δήμου Φαιστού, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων – Ματάλων, στους αεικίνητους και πανταχού παρόντες Σαμαρείτες μας, στα σώματα ασφαλείας, που άψογα και διακριτικά εξετέλεσαν τα καθήκοντά τους ( Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό σώμα, ΕΚΑΒ, 699 ΠΑΠ), καθώς και στους εθελοντές γιατρούς[ Εμμανουήλ  Μεραμβελιωτάκης(Γενική Ιατρική), Γεώργιος  Κλημαθιανάκης(Παθολόγος), Γεώργιος Αυγενάκης(χειρούργος Ουρολόγος), Άννα  Γρηγορίου(Πνευμονολόγος), Εμμανουήλ Τρουλινάκης(Χειρούργος), Ευστράτιος Τζαγκαράκης(Ορθοπεδικός), Ειρήνη Νικολούδη (Αιματολόγος), Σταύρος Σπανός(Παθολόγος), Ελένη Παπουτσοπούλου(Ορθοπεδικός), Κατερίνα Δανιήλ(Ω.Ρ.Λ.) ].

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά στον Περιφερειάρχη        κ. Αρναουτάκη, στο Υπουργείο Τουρισμού, στον Ελληνικό  Οργανισμό  Τουρισμού (E.O.T.), καθώς και σε όλους τους ιδιώτες χορηγούς.

   Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους απλούς πολίτες, τους εθελοντές μας και τους ανθρώπους του Δήμου μας, που όλο αυτό το τριήμερο συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και βοήθησαν στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων.

   Ακόμα ευχαριστούμε τα μουσικά σχήματα, που πλαισίωσαν και έδωσαν το δικό τους χρώμα, τόνο και κέφι, διασκεδάζοντας τους χιλιάδες φίλους μας.

    Πάντα η επιτυχία και η θετική έκβαση τέτοιων πολιτιστικών δράσεων και γεγονότων, δεν είναι θέμα ενός, δύο ή τριών εμπλεκόμενων φορέων. Είναι υπόθεση όλων μας. Όλων, που ζούμε και μένουμε σε αυτόν τον τόπο, όσοι δραστηριοποιούμαστε σ’ αυτόν επαγγελματικά, κοινωνικά, όσοι τον αγαπάμε πραγματικά.

    Κανείς δεν περισσεύει, ειδικά σε τούτους τους δύσκολους καιρούς. Η περιοχή μας όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται την φροντίδα και το ενδιαφέρον του καθένα μας και όταν αυτό υπάρχει, σίγουρα ανταποδίδεται σε μας τους ίδιους.

    Εμείς γινόμαστε αποδέκτες της προόδου, της ανάπτυξης και της ευημερίας.

 

Ο Δήμαρχος Φαιστού

Αρμουτάκης Γεώργιος»

 

mesaralive.gr  27 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα