Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ξιφασκία για τους Ξιφομάχους της Κρήτης!

mesaralive.gr  03 April, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ξιφασκία για τους Ξιφομάχους της Κρήτης!

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ξιφασκία έζησαν και απόλαυσαν οι Κρητικοί ξιφομάχοι το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου.

Ο Α.Ο.ΘΗΣΣΕΑΣ Ηρακλείου διοργάνωσε τους Εαρινούς αναπτυξιακούς αγώνες παμπαίδων το Σάββατο όπου οι συμμετοχές απ όλη τη Κρήτη έφτασαν στις 100 και στα 3 όπλα .

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συμμετείχε με 18 αγόρια και κορίτσια με μια ικανοποιητική συλλογή μεταλλίων 

Στο Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων 11-13 (16 συμμετοχές) ο Γρηγοριάδης Γιάννης κατέκτησε εύκολα τη 1η θέση και το κύπελλο με το Νίκο Μουρτζάκη να καταλαμβάνει το χάλκινο μετάλλιο. Ο τρίτος της παρέας Στέλιος Φουστανάκης κατέλαβε την 12η θέση στην πρώτη του συμμετοχή μετά από πολύ καιρό απραξίας. .(.16 Συμμετοχές)

Στο Ξίφος Μονομαχίας Πανκορασίδων  11-13 (15 συμμετοχές) Η Γρηγοριάδου Μαριλένα κατάφερε να πάρει τη Δεύτερη θέση αν και 11 ετών και η Σφακιανάκη Εβελίνα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Κριάρι Μαρία στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες έδειξε ότι έχει μέλλον κατακτώντας την 8η θέση και η Γιαννουλου Μαρία την 14η θέση αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις .

Στο Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων 8-10 (27 συμμετοχές) ο Παυλίδης Κωνσταντίνος ανέβηκε ξανά στο βάθρο καταλαμβάνοντας το ασημένιο μετάλλιο και τους Φασουλάκη Στέφανο και Χρονάκη Ιάσονα να κατακτούν αν και 8χρονοι την 7η και 8η θέση αντί στοιχεία. Οι άλλοι δύο 8χρονοι Μπιτσακάκης Χάρης και Κριάρης Νίκος κατέλαβαν την 20η και 24η θέση αντίστοιχα. 

Στο Ξίφος Ασκήσεως 8-10  (10 συμμετοχές )

Ο Λιονάκης ο Γιάννης ήταν αυτός που ανέβηκε στη 2η θέση του βάθρου με το ασημένιο μετάλλιο και στην τρίτη θέση ανέβηκαν 2 Μεσσαρίτες. Ο Λιονάκης Βαγγέλης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Λεμονάκης Γιώργος. Πολύ καλή παρουσία είχαν όμως και οι Μουρτζάκης Γιώργος 6ος ο Λεμονάκης Λουκάς 9ος και στην ίδια θέση ο Σταματάκης Στέλιος. 

Την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα αλλά κυρίως για το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι μικροί ξιφομάχοι του σωματείου τονίζει ο προπονητής της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ Φουστανάκης Δημήτρης. 

《Τα παιδιά έδειξαν περίσσιο ζήλο γι αυτό που έκαναν. Ειδικά αυτά που αγωνίστηκαν πρώτη φορά. Ένα μεγάλο μπράβο στους υπέροχους γονείς του σωματείου μας για το τρόπο που στέκονται δίπλα στους αθλητές μου 》τονίζει  ο κ Φουστανάκης. 

Το Δ.Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στους αθλητές.

 

mesaralive.gr  03 April, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα