Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

mesaralive.gr  21 August, 2018
Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2018-19, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.) τμήμα Ηρακλείου, με θέμα: «Υγεία & προληπτική ιατρική».

 
Στόχος του νέου αυτού κύκλου μαθημάτων είναι, οι συμμετέχοντες να μάθουν πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής, όπως είναι η μη προσεγμένη διατροφή, η καθιστική και αγχώδης ζωή, η απουσία σωματικής άσκησης, η επιβάρυνση του περιβάλλοντος κ.α., αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την υγεία μας. Στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί να διδάξουν καταξιωμένοι γιατροί, οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες σε εκλαϊκευμένη γλώσσα, την πλέον έγκυρη επιστημονική  γνώση και τα πιο πρόσφατα ιατρικά δεδομένα τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και των θεραπειών.
 
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 1-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Ικάρου 5.
 
Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
 
Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί και στους δύο κύκλους μαθημάτων. Παρέχεται ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, κι επίσης για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.
Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr.  Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.
Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242-6932447016
 
Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί τον κυριότερο φορέα προσφοράς στην κοινωνία, έγκυρης επιστημονικής γνώσης και ανάδειξης της προσωπικής ανάπτυξης, ως εργαλείο για μια καλύτερη προσωπική ζωή και μια καλύτερη κοινωνία.
 
To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

 

mesaralive.gr  21 August, 2018