Ένας 69χρονος Ηρακλειώτης και ένας 22χρονος Τυμπακιανός συνελήφθησαν για το φρικτό τροχαίο

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη  28 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένας 69χρονος Ηρακλειώτης και ένας 22χρονος Τυμπακιανός συνελήφθησαν για το φρικτό τροχαίο

Τρία αυτοκίνητα εμπλέκονται στο τραγικό τροχαίο που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στην Επαρχιακή οδό Ηρακλείου Μοιρών στο ύψος του Αγίου Αντωνίου, όπως προκύπτει από την εξονυχιστική διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Ο άτυχος 53χρονος παρασύρθηκε από ένα φορτηγάκι με οδηγό έναν 69χρονο Ηρακλειώτη και ένα ΙΧ με οδηγό έναν 22χρονο από το Τυμπάκι, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται.

Ακόμη φαίνεται να εμπλέκεται ένα αγροτικό φορτηγάκι ασημί χρώματος, ο οδηγός του οποίου καταζητείται καθώς ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ηρακλείου τον αναζητούν με βάση στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ποιο αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά το θύμα και σε ποιο βαθμό ευθύνεται καθένας από τους οδηγούς για το θάνατο του 53χρονου, γι' αυτό παραπέμπονται όλοι στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν και θα εξεταστούν από πραγματογνώμονες ώστε να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο οδηγοί που κρατούνται καταθέτουν πως όλα εξελίχθηκαν ακαριαία και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καθώς είδαν ξαφνικά το σώμα του 53χρονου μπροστά τους.

 

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη  28 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα