Στην κατάσχεση και καταστροφή 1.120 κιλών ντομάτας που κρίθηκε ακατάλληλη για ανθρώπινη κατανάλωση, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, μετά από αίτημα επιχείρησης χονδρικού εμπορίου στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη.
Πιο αναλυτικά, κατά τον έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου οπωροκηπευτικών, στη λαχαναγορά του Ρέντη οι ελεγκτές κατέσχεσαν 56 πλαστικά τελάρα των 20 κιλών, συνολικού βάρους 1.120 κιλών, λόγω παρουσίας εκτεταμένων σήψεων.
Μετά τα παραπάνω, το συγκεκριμένο προϊόν κρίθηκε ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, αποσύρθηκε από την αγορά και καταστράφηκε δια συνθλίψεως σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Θα μας βγει το λάδι; Η παραγωγή, η τιμή και ο χειμώνας που έγινε καλοκαίρι
- Σε αναβρασμό αγρότες και κτηνοτρόφοι – Πανελλαδική σύσκεψη σήμερα στη Νίκαια Λάρισας
- Ποιοι παραγωγοί βγαίνουν εκτός επιλεξιμότητας και χάνουν τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μεσαρα: Σημαντική εκδήλωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή





