
Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης - Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00, στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών. Στην ενημερωτική ημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι, από τον κλάδο τροφίμων και ομάδες παραγωγών.
Το πρόγραμμα της ενημερωτικής ημερίδας έχει ως εξής:
18:30 – 19:00 Προσέλευση - Έναρξη
19:00 – 19:30 Χαιρετισμοί
19:30 – 19:45 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» -
Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης
& Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
19:45 – 20:00 «Σήμα κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα
Πρότυπο» - Βίκυ Νταγιαντά, Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας
Κρήτης
20:00 – 20:10 Παρουσίαση του προγράμματος «The European Food- Masters – Taste
the Authentic» από την Ανάδοχο εταιρεία
20:10 – 20:20 «Αξιοποίηση των προγραμμάτων για την προώθηση & την εξωστρέφεια
των επιχειρήσεων της Κρήτης» - Γιώργος Ανδρεαδάκης, Πρόεδρος
ΣΥΤΕΚ
20:20 – 20:30 «Ο κλάδος της Οινοποιίας στην Κρήτη. Τα παραδείγματα της
συλλογικότητας» - Νίκος Μηλιαράκης, Πρόεδρος ΔΟΝΗ
20:30 - 21:00 Συζήτηση - Ερωτήσεις
Δείτε επίσης
- Κίνα: Συναγερμός για τον ιό Chikungunya
- Τι σημαίνει η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους – Η ιστορία πίσω από τη λύση των δύο κρατών
- Νετανιάχου: «χωρίς επιστροφή» το σχέδιο για κατάληψη ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας
- Ρύπανση από πλαστικό: διαπραγματεύσεις στη Γενεύη για παγκόσμια συμφωνία
- Ουκρανία: οι βομβαρδισμοί των τελευταίων ωρών – 26 νεκροί ανάμεσά τους τρία παιδιά