Εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης που πυροβόλησε σκύλο

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη  24 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης που πυροβόλησε σκύλο

Σάλο εξακολουθεί να προκαλεί το αποτρόπαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις Δαφνές Ηρακλείου με πρωταγωνιστή τον πατέρα μαθητή που έβγαλε όπλο και το πυροβόλησε αδέσποτο μπροστά στα μάτια δασκάλων και άλλων συγχωριανών, που περίμεναν να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η στάση των αυτοπτών μαρτύρων που αρνήθηκαν να υποδείξουν το δράστη και την εισαγγελική παρέμβαση που ζήτησε η Φιλοζωική Ομάδα "Σείριος", η αστυνομική έρευνα απέφερε καρπούς.

Όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, τα στοιχεία του δράστη είναι γνωστά και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Το ακραίο ακόμη και για τα χρονικά της Κρήτης κρούσμα βιαιότητας σε βάρος αδέσποτου σκυλιού εκτυλίχθηκε στο κατώφλι του δημοτικού σχολείου στις Δαφνές Ηρακλείου την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν σχολάσουν οι μικροί μαθητές.  

Ο δράστης ενοχλημένος από την παρουσία αδέσποτου σκυλιού στο δρόμο έξω από το σχολείο, έβγαλε το όπλο από το αυτοκίνητο του και πυροβόλησε το μικρόσωμο σκυλάκι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων γονέων. Ο δράστης παρέλαβε το δικό του παιδί, μπήκε στο αυτοκίνητο με τη σύζυγό του και έφυγε σαν... κύριος χωρίς κανείς να αντιδράσει.  

Εκ των υστέρων αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν μέλη της φιλοζωικής ομάδας "Σείριος" για να περιθάλψουν το πυροβολημένο σκυλάκι, το οποίο ωστόσο παρά τις πολύωρες έρευνες δε βρέθηκε για να μεταφερθεί σε κτηνίατρο και να σωθεί η ζωή του.

Την οργή επέτεινε η στάση όσων γνώριζαν την ταυτότητα του δράστη, καθώς ουδείς θέλησε να τον καταγγείλει, εκφράζοντας φόβους για αντίποινα, αφού πως υποστηρίζουν πρόκειται για άτομο επικίνδυνο. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Β' Αστυνομικό Τμήμα παραπέμπεται στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

 

neakriti.gr

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

 

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη  24 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα