Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στη Μεσαρά και συνελήφθη 40χρονος

mesaralive.gr  16 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στη Μεσαρά και συνελήφθη 40χρονος

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Μάλιστα συνελήφθη ο 40χρονος καλλιεργητής την ώρα που πήγαινε στην χασισοφυτεία. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας «συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 40χρονος ημεδαπός, για  καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος κατά το χρόνο που προσέγγισε φυτεία αποτελούμενη από είκοσι εννέα (29) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της πλήρους ανάπτυξης και συγκομιδής ύψους έως 3,5 μέτρων και επιπλέον βρέθηκαν δύο εκριζωμένα και αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 40χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

 

mesaralive.gr  16 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα