Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Γιώργου Τριανταφύλλου-Πτώμα βρήκαν στο εσωτερικό οι Αρχές

  23 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Γιώργου Τριανταφύλλου-Πτώμα βρήκαν στο εσωτερικό οι Αρχές

Σε τραγωδία φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση με τον αγνοούμενο 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου.

ύμφωνα με πληροφορίες , σήμερα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο του 83χρονου σ’ ένα χωράφι στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί αλλά και συγγενείς του άτυχου άνδρα έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτώμα ενός άνδρα το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στον 83χρονο.

Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις dna για να εξακριβωθεί αν όντως ανήκει στον Γιώργο Τριανταφύλλου.

Το χρονικό της… εξαφάνισης

Ήταν Κυριακή 7 Απριλίου όταν ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε από την περιοχή της Παντάνασσας με το αυτοκίνητό του.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του με τους συγγενείς να ειδοποιούν τις αρχές και να έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.

Για τον εντοπισμό του έχει εκδοθεί Silver Alert από τη «Γραμμή Ζωής», έπειτα από αίτημα της συζύγου του, η οποία και ήταν εκείνη που ενημέρωσε την αστυνομία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από τη «Γραμμής Ζωής», την Κυριακή, όποτε και εξαφανίστηκε, ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια.

Ο 83χρονος έχει καστανά μάτια, ύψος 1,76 και είναι εύσωμος.

Ενώ, το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο είναι ένα ασημί (ανθρακί) Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615.

Συναγερμός επικρατεί στις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου, έπειτα από την ανεύρεση του αυτοκινήτου του 83χρονου αγνοούμενου, Γιώργου Τριανταφύλλου.

Πρόκειται για το ανθρακί αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615, με το οποίο ο 83χρονος μετέβη σε καφενείο στην περιοχή της Παντάνασσας, όπου και εθεάθη για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρέθηκε σήμερα σε χωράφι, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τριανταφύλλου παραμένει εξαφανισμένος από την Κυριακή 7 Απριλίου, όποτε και έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο και μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Παντάνασσας. Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνται.

 

  23 April, 2019 ΑΡΘΡΑ