Εντός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 0-2 από την Μινωική

notosportnews.gr  12 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εντός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 0-2 από την Μινωική

Φώτο: mesaralive.gr

Εντός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Τυμπακίου με σκορ 0-2 από την Μινωική, για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κοροένε και Νικηταρά, ο οποίος είχε και δοκάρι.
Να σημειωθεί, ότι στο 35΄ η πλευρά του ΑΟΤ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κουρουθιανάκη, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 65΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λέσι να σημειώνει με σουτ το 0-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κλίνης πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 70′, ο ίδιος παίχτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ σημείωσε το 2-0.
Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι η κάθε μία με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αρνείται να το υποδείξει και στις δύο περιπτώσεις, έτσι το ήδη διαμορφωμένο 0-2 παρέμεινε ως τελικό σκορ.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Άλα, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης Γ.(75΄ Νιολάκης), Στρακατούνας, Ντόκο, Αναγνωστάκης, Τριάντης(88΄ Φιτσάκης), Νικηταράς, Χριστοδουλάκης Γ., Κοροένε

Μινωική : Ψαρουλάκης, Βαρδοικολάκης, Παπουτσιδάκης(80 Μανιαδάκης), Γεωργατζάς, Αποστολάκης Γ., Καστελλιανάκης(75΄ Καραμανίδης), Τσακάνι, Ρουμελιώτης, Κλίνης, Τσαίνης(88΄ Μούτσι), Λέσι

 

notosportnews.gr  12 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα