Εντυπωσιάζει το ελικόπτερο στην Καταλυκή του Κόκκινου Πύργου!

mesaralive.gr  17 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιάζει το ελικόπτερο στην Καταλυκή του Κόκκινου Πύργου!

Φωτο: mesaralive.gr

Ξαφνιάζει ευχάριστα και εντυπωσιάζει ντόπιους και επισκέπτες το ελικόπτερο που εδώ και λίγες μέρες έχει «προσγειωθεί» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου στην Καταλυκή του Κόκκινου Πύργου!

Πρόκειται βέβαια για ομοίωμα ελικοπτέρου το οποίο ωστόσο οφείλουμε να τονίσουμε πως οι εμπνευστές και δημιουργοί του το πέτυχαν πάρα μα πάρα πολύ καλά!  Το ελικόπτερο έκανε την εμφάνισή του τις ημέρες της διοργάνωσης του ΠΣ Τυμπακίου Beach Soccer και παραμένει στο χώρο αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη για όλους!!!

Εξάλλου πλησιάζοντας στον Κόκκινο Πύργο και μη γνωρίζοντας κανείς την ύπαρξή του στο συγκεκριμένο χώρο, νομίζει πως όντως έχει προσγειωθεί ελικόπτερο στην Καταλυκή!

Μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου και στο δημιουργό του ομοιώματος!!! Και για όσους αναρωτιούνται αν το ελικόπτερο θα παραμείνει σε αυτό το χώρο… πληροφορίες αναφέρουν πως ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου ετοιμάζεται για νέες δράσεις όπου σίγουρα θα χρειαστεί και το ελικόπτερο!!!!! Στην αναμονή λοιπόν για κάτι ακόμα εντυπωσιακό!!!!

 

mesaralive.gr  17 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ