Επέστρεψαν, μας ταξίδεψαν, μας ξεσήκωσαν και ευχαριστούν… οι Νότιοι!!!

mesaralive.gr  24 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Επέστρεψαν, μας ταξίδεψαν, μας ξεσήκωσαν και ευχαριστούν… οι Νότιοι!!!

Επέστρεψαν μετά από 14 χρόνια για να μας παρασύρουν σε ομορφα μουσικά ταξίδια!

Ο λόγος για τους Νότιους που την Τρίτη το βράδυ έδωσαν μια πολύ όμορφη συναυλία σε μια διοργάνωση των Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου και της Πολιτείας Τυμπακίου, για καλό σκοπό!

Οι Νότιοι εκφράζουν το δικό τους ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της δυναμικής «επιστροφής» αλλά και στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «Με κέφι, ζωντάνια και έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2017, στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου, συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα μετά από 21 χρόνια από την ίδρυσή μας και 14 από την τελευταία μας εμφάνιση. Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου και η Πολιτεία Τυμπακίου.

Στόχος μας ως συγκρότημα αλλά και ως άνθρωποι για αυτήν την εκδήλωση ήταν να έρθουν στο προσκήνιο ξανά όμορφες εικόνες και ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος, να γνωρίσει η σημερινή νεολαία τα μουσικά ακούσματα της γενιάς μας και το σημαντικότερο, να προσφέρουμε στον τόπο μας με όποιο τρόπο μπορούμε.
Προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε την εκδήλωση συναυλιακά και με καθαρά φιλανθρωπικό -και όχι εμπορικό- χαρακτήρα και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, βρέθηκαν τελικά η Πολιτεία Τυμπακίου, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου και η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Φαιστού "ΔΡΩ" να πιστέψουν σε αυτό μας το εγχείρημα έχοντας την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τη συναυλία μας μετά από τόσα χρόνια, ξανά στον τόπο καταγωγής μας, το Τυμπάκι, γι' αυτό συνεργαστήκαμε με τους δυο τοπικούς φορείς. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ομάδα ΔΡΩ για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την παρουσία της στην εκδήλωση.
Γνωστοί, φίλοι, συγγενείς και όχι μόνο, όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, μας τίμησαν με την παρουσία τους για άλλη μια φορά και παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσουν όμορφη μουσική σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Η συναυλία απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί μας, χόρεψαν και είχαν την ευκαιρία να παραμερίσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν σαν μια όμορφη και ζεστή παρέα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς, στον καθένα σας για την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης από κοινού με τους διοργανωτές, την κ. Δασκαλάκη Νεκταρία η οποία μας παραχώρησε το χώρο του ωδείου "Κονσέρτο" στις Μοίρες για τις πρόβες μας, τον κ. Χαραλαμπάκη Γεώργιο για τη δωρεάν κατασκευή της εξέδρας, τον κ. Φραγκιαδάκη Γιάννη (Avalon) για τις καρέκλες και τα τραπέζια, τον κ. Ανδριγιαννάκη Γιάννη (4sound) για την έκπτωση-χορηγία του και τον DJ Καρπουζάκη Γιάννη που ανέλαβε τη μουσική μετά το τέλος της συναυλίας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους κ. Κολυμπιανάκη Κωνσταντίνο, Χριστόπουλο Αλέξανδρο (+μοντάζ), Διακουμάκη Μανώλη και Μαθιουδάκη Γιάννη για τη βιντεοσκόπηση και τη φωτογραφική κάλυψη.
Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, Πολιτεία Τυμπακίου και Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ένα μεγάλο μπράβο επιπλέον, αξίζουν όλα τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων αλλά και όλοι όσοι βοήθησαν εθελοντικά, αφιερώνοντας πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για να απολαύσουμε αυτήν την υπέροχη βραδιά.
Κλείνοντας, ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια από όλους μας, να αναδειχθεί ο τόπος μας μέσα από ποιοτικές πολιτιστικές δράσεις βοηθώντας συνάμα όσο μπορούμε όπου υπάρχει ανάγκη.
Θα είστε πάντα μέσα στην καρδιά μας..
Εις το επανιδείν..

Οι δικοί σας "Νότιοι":
Γιασλακιώτης Βασίλης (τύμπανα)
Καπελλάκης Σήφης (ηλεκτρική κιθάρα / ακουστική κιθάρα)
Μανασσάκης Γιάννης (ηλεκτρική κιθάρα)
Μυρτάκης Μιχάλης (μπάσο)
Ορφανουδάκης Ζαχαρίας (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα)
Παπαδόπουλος Βασίλης (φωνή / ακουστική κιθάρα)
Πετειναράκης Μανώλης (πλήκτρα)
Χαραλαμπάκης Τίτος (ακουστική κιθάρα)
Χριστοδουλάκης Νίκος (ηλεκτρική κιθάρα)».

 

mesaralive.gr  24 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα