Επέστρεψε από τη Γαλλία η Μεσαρίτικη αποστολή

mesaralive.gr  05 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επέστρεψε από τη Γαλλία η Μεσαρίτικη αποστολή

Επέστρεψε από το Μπουρζ της Γαλλίας ο Μεσσαρίτης Πανελλήνιος Πρωταθλητής Τσακιράκης Θοδωρής ,όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας έως 17ετων.

Ο Τσακιράκης ,ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή του Φουστανάκη Δημήτρη, κατάφερε έπειτα από μια εκπληκτική εμφάνιση (για αθλητή που συμμετείχε πρώτη φορά σε αγώνες εξωτερικού) να περάσει το πρώτο γύρω με 4 νίκες και 2 ήττες (η μία από τον μετέπειτα παγκόσμιο πρωταθλητή Ιταλό Nte Mola με 5-4).
  Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Μεξικανό Sanudo Carlos, ο οποίος του στέρησε την είσοδο στους 64 καλύτερους αθλητές του κόσμου, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη της ελληνικής αποστολής στο Μπουρζ.
  Να σημειώσουμε ότι ο Τσακιράκης συμμετείχε με δικά του έξοδα στην αποστολή, όπως άλλωστε πολλοί αθλητές που εκπροσωπούν τα εθνικά μας χρώματα.
  Ο κος Φουστανάκης Δημήτρης που συνόδεψε τον αθλητή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δήλωσε ενθουσιασμένος από την τελική θέση (67ος) που κατέκτησε ο Τσακιράκης αλλά και από την απόδοση του, που με την απαιτούμενη εμπειρία, θα κατάφερνε εύκολα να πλασαριστεί στους 64 και γιατί όχι και στους 32!!!!


Το Δ Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς ευχαριστεί για πολλοστή φόρα την ΑΝΕΚ LINES &  BLUE STAR FERRIES για την διευκόλυνση στην μετακίνηση της αποστολής μας  ,όπως επίσης για την έκπτωση 30% που  παρέχει, για τη μετακίνηση των φιλοξενούμενων  αθλητών-συνοδών  κατά τη διεξαγωγή του 5ου FAISTOS CUP και των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ που οργανώνει το σωματείο μας ,στις 7-8 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών.

 

mesaralive.gr  05 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα