
Σε διαγωνισμό πώλησης 30 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έσπασε το φράγμα των 5 ευρώ με τελική τιμή πώλησης 5,016 στην οξύτητα 0,45%
Στην κούρσα των υψηλών τιμών πώλησης ελαιολάδου ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΚΡΟΥ το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, σε διαγωνισμό πώλησης 30 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έσπασε το φράγμα των 5 ευρώ με τελική τιμή πώλησης 5,016 στην οξύτητα 0,45%.
Φέτος η περιοχή της Ζάκρο δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 700 τόνους, σημαντικά μειωμένη σε σύγκριση με πέρσι, σύμφωνα με το sitiaka.gr.
Δείτε επίσης
- Κτηνοτρόφοι Νομού Ηρακλείου: σύσκεψη την Παρασκευή με το βλέμμα σε κινητοποιήσεις
- Αγροτικές Επιδοτήσεις-Μητσοτάκης: “Το ταχύτερο δυνατόν η επεξεργασία των αιτήσεων και οι πληρωμές”
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν βρίσκει χρήματα για τους αγρότες και τον αποδυναμωμένο πρωτογενή τομέα
- Η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε κονδύλια για τρεις νέες γεωτρήσεις στον Δήμο Φαιστού
- Στα τάρταρα η ύπαιθρος: Σε απόγνωση αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι της Κρήτης