Επιδείνωση του καιρού - Αναλυτική πρόγνωση

  31 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Επιδείνωση του καιρού - Αναλυτική πρόγνωση

Θυελλώδεις άνεμοι, που θα συνοδεύονται από βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν και αύριο το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σύμφωνα με τις προγνώσεις


Οι έντονες βροχοπτώσεις, οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και για αύριο Πέμπτη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα σύμφωνα με τις προβλέψεις σε νότια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά την Πέμπτη στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στη Θράκη, θα επικρατούν βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία την Παρασκευή (01/02) οι βροχές θα περιοριστούν σημαντικά, ενώ το Σαββατοκύριακο 02-03/02 ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο.

 

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση από το meteo.gr:

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας περιμένουμε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

 

  31 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ