Έρευνες για τους νεαρούς ζωοκλέφτες

ΠΑΤΡΙΣ  29 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έρευνες για τους νεαρούς ζωοκλέφτες

Υποψίες για συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν οι διωκτικές Αρχές σε σχέση με τους δράστες που κρύβονται πίσω από τα τελευταία περιστατικά ζωοκλοπών. Οι πληροφορίες που έχουν φθάσει στην διάθεση τους μιλούν για νεαρά άτομα και μάλιστα το ένα εξ αυτών ενεπλάκη πρόσφατα σε ποινική υπόθεση.

Μετά την μεγάλη ζωοκλοπή στις Στέρνες απ’ όπου οι δράστες φόρτωσαν σε δύο κλεμμένα αγροτικά οχήματα περίπου 200 αρνιά, χθες έγινε γνωστή μία ακόμα ζωοκλοπή στην περιοχή του Αχεντριά.

Οι δράστες έκλεψαν, όπως έχει καταγγελθεί, 120 ζώα ωστόσο η ζωοκλοπή δεν έγινε άμεσα αντιληπτή. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν πήγε να ταίσει τα ζώα, τα οποία βγήκαν πολύ λιγότερα στο μέτρημα.

Εκτιμάται ότι η νέα ζωοκλοπή σημειώθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το νέο περιστατικό, το γεγονός ωστόσο ότι μεσολάβησαν αρκετές ημέρες, δεν διευκολύνει το έργο τους.

Συνδυαστικά όμως και λαμβάνοντας υπόψη κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες «δουλεύουν» την υπόθεση. Σε ό,τι αφορά στις Στέρνες, οι δράστες κινήθηκαν μέσα από τον μικρό οικισμό-σύμφωνα με το υλικό από κάμερες ασφαλείας κατευθύνθηκαν βόρεια του Ασημίου και εκεί έγινε η μεταφόρτωση των ζώων. Οι ζωοκλέφτες εγκατέλειψαν τα κλεμμένα οχήματα σε χωράφια. Τα δύο αγροτικά είχαν κλαπεί λίγα 24ωρα πριν από τις Γκαγκάλες και το Διονύσι αντίστοιχα.

 

ΠΑΤΡΙΣ  29 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα