Εργοτάξιο με….. πρόσβαση  ο καινούργιος δρόμος Καστέλι – Απομαρμά .

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Εργοτάξιο με….. πρόσβαση  ο καινούργιος δρόμος Καστέλι – Απομαρμά .

Φωτορεπορτάζ

Ανοιχτό για τους οδηγούς – αν και υπάρχει η απαγορευτική ταμπέλα- είναι το νέο τμήμα του δρόμου Καστέλι Απομαρμά…

 Ένα τμήμα στο οποίο δεν υπάρχει ασφάλεια αφού δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Μάλιστα αρχικά ήταν η περιέργεια αυτή που ωθούσε τους οδηγούς να επισκεφτούν το τμήμα Καστέλι – Απομαρμά, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα και με δεδομένες τις ζημιές που έχουν προκαλέσει οι βροχοπτώσεις στο επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, η διέλευση των οχημάτων έχει γίνει συχνότερη.

Να σημειωθεί πάντως ότι το συγκεκριμένο τμήμα Καστέλι – Απομαρμά, δεν αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, πριν την ολοκλήρωση και του δεύτερου τμήματος του δρόμου Μεσαρά – Ηράκλειο, δηλαδή του τμήματος Απομαρμά – Αγία Βαρβάρα.

Καλό θα είναι πάντως οι οδηγοί να αποφεύγουν να μπαίνουν σε ένα δρόμο που έχει τον χαρακτηρισμό του εργοταξίου και την πινακίδα που προειδοποιεί ότι απαγορεύεται η είσοδος στο εργοτάξιο….

Το mesaralive βρέθηκε στο νέο τμήμα του δρόμου όπου διαπιστώσαμε “ ιδίοις όμμασι”, ότι από τη μια η κυκλοφορία οχημάτων που εξυπηρετούνται για να πηγαίνουν στα χωριά που οδηγεί ο δρόμος είναι πυκνή, από την άλλη όμως, είναι ένα τμήμα του δρόμου το οποίο δεν παρέχει ακόμα  την απαιτούμενη ασφάλεια στους οδηγούς κάτι που είναι λογικό αφού δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία και χαρακτηρίζεται ακόμα ως εργοτάξιο.

 

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα