Εθελοντές Σαμαρείτες-Νεα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειες στην Ουκρανία

  12 April, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εθελοντές Σαμαρείτες-Νεα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειες στην Ουκρανία

Σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού

Οι Εθελοντες Σαμαρείτες του Έρυθρού Σταυρού συνεχίζουν τις πρωτοβουλίες τους και σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού προχωρησαν σε μια ακόμα προσφορά αλληλεγγύης στον δοκμιμαζόμενο απο τον πόλεμο ουκρανικό λαό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παραδόθηκαν σήμερα, προς αποστολή στις κεντρικές αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τρόφιμα μακράς διάρκειας, που έχουν ως τελικό προορισμό τον δοκιμαζόμενο λαό στην Ουκρανία.
Υπενθυμίζεται ότι η σημαντική αυτή ποσότητα ειδών διατροφής, συγκεντρώθηκε από τους Μεσσαρίτες σε συνεργασία με το #ΔήμοςΦαιστού το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα μεταφερθεί αρχικά στις κεντρικές αποθήκες του Ε.Ε.Σ. με μέριμνα του Δ. Φαιστού έως ότου αναχωρήσει για τον τελικό της προορισμό.
Στην παράδοση παραβρέθηκαν εκτός των Εθελοντών μας και των εργαζομένων του Δ. Φαιστού, ο Πρόεδρος του Π.Τ. Μοιρών Ε.Ε.Σ. κος Αλεξανδράκης, ο Δήμαρχος Δ. Φαιστού κος Νικολιδάκης και η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Αρμουτάκη.
Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας για την αλληλεγγύη τους.
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
"Όσο υπάρχουν άνθρωποι" !!!
#Miresredcrossbranch
Παράλληλα σήμερα αναχώρησε η 4η κατά σειρά ανθρωπιστική αποστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ουκρανία ξεκίνησε σήμερα το πρωί με προορισμό την ιστορική Οδησσό, μια πόλη άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ελληνισμού, μεταφέροντας περίπου 50 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, αντισηπτικά, ηλεκτρικές γεννήτριες, υγειονομικό υλικό κ.α.) προς ενίσχυση των σκληρά δοκιμαζόμενων από τον πόλεμο κατοίκων της, εκ των οποίων μεγάλος αριθμός είναι Έλληνες ομογενείς.

Δείτε εδώ βίντεο από την αναχώρηση της αποστολής του Ε.Ε.Σ.: 
 

 

  12 April, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα