Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Φιλαδέλφειας στο Δημαρχείο

mesaralive.gr  27 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Φιλαδέλφειας στο Δημαρχείο

φωτο:mesaralive.gr

Συνοδευόμενος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ.κ. Μελίτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  κ. Μελίτων, χοροστάτησε εκπροσωπώντας το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης με το Δήμαρχο κ. Αρμουτάκη, παρόν ήταν και ο  Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Νότης Μαριάς, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Δημαρχείο στα πλαίσια της συνάντησης που είχε με το Δήμαρχο.

Με την ευκαιρία της συνάντησης με τον κ. Μαριά, ο Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος, έθεσε στον Ευρωβουλευτή σοβαρά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, ζητώντας την συνδρομή του σε σημαντικά θέματα, σχετικά με ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μάλιστα είπε στον κ. Μαριά ότι θα αποσταλεί  κατάλογος αιτημάτων και έτοιμων μελετών στο γραφείο του, ζητώντας μεταχείριση ισομερή και ισόποση με άλλες ΜΚΟ, πάντα σε συμβατότητα με το Νόμο.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Μακάριος παρέδωσε στον κ. Αρμουτάκη και στον κ. Μαριά, εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, καθώς και φυλλάδιο σχετικό με την Ανέγερση του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας στις Μοίρες, ενώ ο κ. Αρμουτάκης προσέφερε στον Μητροπολίτης Φιλαδελφείας, ένα αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού.

 

mesaralive.gr  27 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ