Έτοιμος να παραδοθεί ο δράστης του φονικού της Νεάπολης

neakriti.gr  12 February, 2020 ΑΡΘΡΑ
Έτοιμος να παραδοθεί ο δράστης του φονικού της Νεάπολης

Αναζητείται ο τρόπος η παράδοση να γίνει σε ήρεμο κλίμα

Ετοιμάζεται να παραδοθεί ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στον οικισμό Περάμπελα, κοντά στις Κουρούνες στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε ο 43χρονος, κ. Γιώργος Στειακάκης, έχει ήδη επικοινωνήσει με τις αρχές ενημερώνοντας τες για τις προθέσεις του.

Η παρουσία του ενώπιον των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών είναι θέμα ωρών, χωρίς κανείς αυτή τη στιγμή να γνωρίζει που και πότε ακριβώς πρόκειται να παραδοθεί. Όπως φαίνεται, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, αναζητείται τρόπος η παράδοση να γίνει σε κλίμα ηρεμίας και χωρίς έκτροπα.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 43χρονος άνοιξε πυρ κατά οικογένειας στα Περάμπελα. Από τις σφαίρες του κυνηγετικού του όπλου έπεσε νεκρός ένας 73χρονος, ενώ βαρύτατα τραυματισμένος νοσηλεύεται, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ο 45χρονος γιος του. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε - ευτυχώς ελαφρύτερα - και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος.

Αφότου σκότωσε τον 73χρονο, ο 43χρονος εξαφανίστηκε και, μέχρι και σήμερα, αναζητείτο από τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που όπλισε το χέρι του 43χρονου ήταν οι κτηματικές - κτηνοτροφικές διαφορές του δράστη με την οικογένεια των θυμάτων, ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, η οποία και διενεργεί την προανάκριση, θα διερευνήσει τα αίτια του εγκλήματος.

 

neakriti.gr  12 February, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα