“Έτρεχε” η Πυροσβεστική για φωτιές σε σπίτια σε Ηράκλειο και Μεσαρά

cretapost.gr  18 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Έτρεχε” η Πυροσβεστική για φωτιές σε σπίτια σε Ηράκλειο και Μεσαρά

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα της οδού Εμμανουήλ Ξάνθου, στις Εργατικές Κατοικίες στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης.

Ένα ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος ήταν η αιτία της φωτιάς που κινητοποίησε 7 άνδρες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο μαζί με δυο οχήματα προκειμένου να σβήσουν τις φλόγες αλλά και να απομακρύνουν από το διαμέρισμα μία έγκυο γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ευτυχώς στο διαμέρισμα προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Φωτιά όμως ξέσπασε στις 21.10 χθες το βράδυ φλόγες σε σπίτι στο Σίβα Μεσαράς. Στο σημείο έσπευσε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία ενώ διενεργείται προανάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές.

Φωτιά όπως ξέσπασε και σε καμινάδα εστιατορίου- πιτσαρίας, στην Ακτή Νεάρχου & Σοφοκλή Βενιζέλου, στον Άγιο Νικόλαο. Ένα όχημα με δύο υπαλλήλους έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο πριν την άφιξη της υπηρεσίας η φωτιά είχε σβήσει. Από τις φλόγες προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές ενώ η αιτία της φωτιάς είναι άγνωστη.

 

cretapost.gr  18 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα