Ευχαριστήρια από τους αιρετούς εκπροσώπους των Βοριζίων.

mesaralive  19 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήρια από τους αιρετούς εκπροσώπους των Βοριζίων.

ο κ. Μανώλης Αρχοντάκης,Πρόεδρος Τ. Κ. Βοριζίων και ο κ.Διονύσης Φραγκιαδάκης,Δημοτικός Σύμβουλος

Ένα μεγάλο μπράβο από την τοπική κοινωνία και πολλά ευχαριστώ από καρδιάς στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Αρναουτάκη,τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Κουκιαδάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Λεονταράκη, στέλνουν μέσω των εκπροσώπων τους οι κάτοικοι των Βοριζίων,για την άμεση αντίδρασή τους προκειμένου να βρουν,έστω και προσωρινά, στέγη οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου,...

Συγκεκριμένα, ο κ. Μανώλης Αρχοντάκης, Πρόεδρος Τ. Κ. Βοριζίων αναφέρει, “Αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βοριζίων, να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Γιάννη Λεονταράκη,που έδωσαν λύση στο πρόβλημα του σχολείου των Βοριζίων. Επιτέλους,ένα πάγιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας εισακούστηκε και δρομολογείται μια λύση,που θα είναι η αφετηρία να λυθεί ορίστηκα το πρόβλημα της σχολικής στέγης στα Βορίζια”.

Στο ίδιο πνεύμα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Διονύσης Φραγκιαδάκηςαναφέρει, “ Ως γονέας και ως Δημοτικός Σύμβουλος και εκφράζοντας και όλους τους κατοίκους των Βοριζίων, θέλω να ευχαριστήσω, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον Βοριζανό Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Λεονταράκη, που στήριξαν την κινητοποίηση του χωριού μας για το θέμα του σχολείου και έδωσαν τη λύση που έπρεπε. Θέλω να πιστεύω ότι η λύση που έδωσε η Περιφέρεια Κρήτης θα υλοποιηθεί το συντομότερο, για να επιστέψουν στα μαθήματά τους ασφαλείς οι μαθητές των Βοριζίων”.

 

mesaralive  19 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ