«Ευχαριστώ» για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  12 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
«Ευχαριστώ» για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Τυμπάκι

Φωτο: mesaralive.gr

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Σχολικό Παζάρι, καθώς και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν  παρουσία του Δημάρχου Φαιστού κ. Αρμουτάκη Γεωργίου, του Προέδρου της Δ.Κ. Τυμπακίου κ. Στυλιανάκη Εμμανουήλ, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, μελών της Τοπικής Κοινότητας Τυμπακίου, καθώς και πλήθος κόσμου.

      «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Δ. Κ. Τυμπακίου, ευχαριστούν θερμά τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων, του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Τυμπακίου, για τη συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο Σχολικό παζάρι, καθώς και τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου που κάλυψε ηχητικά την εκδήλωση.

     Επίσης ευχαριστούν την Σχολή Μουσικής "Maestro" του κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, που κάλυψε ηχητικά και στόλισε με τη χορωδία του μουσικά την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’όλη την Ελλάδα.

   Ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου που ανέλαβε τη φωταγώγηση των δρόμων μέσα στο Τυμπάκι, αλλά και για όλη τη βοήθεια που προσέφερε στις παραπάνω  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Τυμπάκι.

 

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ !!!».

 

mesaralive.gr  12 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα