Εύκολα στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΑΟΤ

  21 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εύκολα στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΑΟΤ

Χωρίς να συναντήσει το… παραμικρό πρόβλημα ο ΑΟΤ επιβλήθηκε 0-3 της Χαραυγής και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι Τυμπακιανοί ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και συνεχίζουν στο θεσμό.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Μαρακομιχελάκης. Στην επανάληψη οι «μελανόλευκοι» ήταν ακόμη καλύτεροι και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Γιαν. Χριστοδουλάκη (πεν.) και Κουρουθιανάκη.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ανδρ. Μήτρου, Ν. Βασιλείου, Γρ. Νικολάου, Γ. Καλαμιώτης, Σπ. Κατσαρής, Βούρλος (30’ λ.τρ. Δ.Π. Νικολάου), Β. Βασιλείου (46’ Β. Καλαμιώτης), Αντ. Κατσαρής, Δ. Νικολάου, Λαζανάκης, Δ. Καλαμιώτης.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Σαβοϊδάκης, Μπριλάκης, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης (75’ Γιαννακάκης), Τριάντης, Φλορένς, Σκουτέλης, Γιαν. Χριστοδουλάκης, Μαραγκάκης, Μαρακομιχελάκης (65’ Παπαδάκης).

M. Κουτεντάκης: «Το είδαμε σοβαρά…»

Ο ΑΟΤ έκανε το… χρέος του, καθώς νίκησε την Χαραυγή και συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Ο Μιχάλης Κουτεντάκης ικανοποιήθηκε από το γεγονός πως το συγκρότημά του είδε με την απαιτούμενη σοβαρότητα το ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός του Τυμπακίου δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το είδαμε σοβαρά. Στο πρώτο ημίχρονο, βέβαια, δεν ήμασταν πολύ καλοί, όμως στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Χρησιμοποιήθηκαν, παράλληλα, και παιδιά που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε».

 

grandsport.gr

 

  21 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα