Εuropa League: Και στο τέλος κερδίζει η...Σεβίλλη! (HL)

  22 August, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εuropa League: Και στο τέλος κερδίζει η...Σεβίλλη! (HL)

Σήκωσε ξανά το τρόπαιο η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη έκανε το «6 στα 6» σε τελικούς Europa League!

Στον τελικό της Κολωνίας που εξελίχθηκε σε θρίλερ, οι Σεβιγιάνοι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς, όμως πέτυχαν επική ανατροπή κόντρα στην Ίντερ, επικράτησαν με 3-2 και σήκωσαν την κούπα.

Μοιραίος για τους Νερατζούρι ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, που έχασε καθοριστικό τετ α τετ στο 65’, ενώ ήταν ο παίκτης στον οποίο κόντραρε η μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα της Ίντερ για το νικητήριο γκολ του Κάρλος στο 74’.

Το πρώτο ημίχρονο είχε συναρπαστική εξέλιξη με τέσσερα γκολ και συνεχείς αλλαγές συναισθημάτων.

Η Ίντερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Λουκάκου, αλλά η Σεβίλλη είχε άμεση απάντηση και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά του Ντε Γιόνγκ στο 12’.

Ο Ολλανδός γύρισε… τούμπα το ματς, αφού στο 33’ έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στη Σεβίλλη με νέα κεφαλιά. Με τη σειρά της, η Ίντερ βρήκε άμεση απάντηση, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 36’ κοντινή κεφαλιά του Γοδίν!

Στο 65’ ο Λουκάκου νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Μπόνο και στο 74’ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ της Σεβίλλης που αποδείχθηκε νικητήριο. Ο Ντιέγκο Κάρλος, που είχε κάνει το πέναλτι για το 1-0 της Ίντερ, έπιασε ανάποδο «ψαλίδι», με τον Λουκάκου να βάζει άτσαλα το πόδι του προσπαθώντας να απομακρύνει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-2 της Σεβίλλης!

Στο 82’ ο Κουντέ έσωσε τη Σεβίλλη με προβολή πάνω στη γραμμή έπειτα από πλασέ του Σάντσες και στο 91’ ο τερματοφύλακας Μπόνο απέκρουσε το εξ ‘επαφής σουτ του Καντρέβα, χαρίζοντας στους Σεβιγιάνους ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο!

 

  22 August, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα