Eurovision 2025: Οι εντυπωσιακές εικόνες από την πρώτη πρόβα της Klavdia

Δημοσιεύτηκαν πριν λίγο από το κανάλι του eurovision.tv οι πρώτες τρεις εικόνες από τη χθεσινή πρώτη τεχνική πρόβα της Klavdia και της ελληνικής αποστολής σκηνή της Eurovision.
Η πρώτη τεχνική πρόβα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την ελληνική αποστολή να δηλώνει ενθουσιασμένη και απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό που είχε ετοιμάσει.
Τα στιγμιότυπα δείχνουν πολύ λίγα πράγματα από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ αποκαλύπτεται ο βράχος, ο οποίος αποτελεί μεγάλο κομμάτι του σκηνικού.
Η δεύτερη πρόβα της χώρας μας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (08/05) το μεσημέρι όπου και θα υπάρχει και το πρώτο απόσπασμα από την εμφάνιση.
Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα μας συμμετέχει στον Δεύτερο Ημιτελικό της Πέμπτης 15 Μαΐου, στην 7η θέση στη σειρά εμφάνισης.
Δείτε επίσης
- Παγκόσμιο χρυσό (ξανά) στα 100μ. Τ11 για τον Γκαβέλα!
- «Προλαμβάνω»:νέα προγράμματα προληπτικών εξετάσεων για παχυσαρκία ενηλίκων και νεφρική δυσλειτουργία
- Ο παράγοντας που επιταχύνει την γήρανση του μυαλού – Μπορούμε να τον διορθώσουμε
- ΤΑΕ Μεσαράς - Πάνω από 1.000 δενδρύλλια χασίς στον Αφραθιά, μια σύλληψη
- Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025 στο Φουρνοφάραγγο
Σχετικά άρθρα
- Απόψε ο τελικός Eurovision 2025: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Κλαυδία
- Eurovision 2025: Στον τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία
- Eurovision 2025: απόψε ο Β’ Ημιτελικός - Σε ποια θέση θα διαγωνιστεί η Κλαυδία
- Eurovision 2025: Απόψε ο Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου
- Eurovision: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο κλιπ για την Αστερομάτα με την Klavdia