Φιλικά: Ισόπαλοι ΟΦΗ και Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» (hl)

  13 August, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

Την ισοπαλία, 1-1, απέσπασε ο ΟΦΗ, στη φιλική αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, στο «Αρτέμιο Φράνκι», πρόβα «τζενεράλε», πριν την έναρξη της Super League, για τους Κρήτες που αντιμετωπίζουν τον Άρη (20/8) στην πρεμιέρα. Ο Φελίπε (89') ισοφάρισε μετά το γκολ του Κοκόριν (35'). Οι παίκτες του Νταμπράουσκας ανέβασαν ρυθμό μετά το 60ό λεπτό κόντρα στη φιναλίστ του Europa Conference League αφήνοντας θετικές εντυπώσεις ως προς την ετοιμότητά τους για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο 4ο λεπτό, η ομάδα της Κρήτης απώλεσε ευκαρία, όταν ο Ντίκο, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, έκανε το πλασέ, αλλά ήταν άστοχος. Στο 15ο λεπτό, η Φιορεντίνα είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντράγκορα. Όμως, οι Ιταλοί στο 35' βρήκαν δίχτυα, όταν Κοκόριν βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά και πλάσαρε για το 1-0.

Στο β΄ μέρος, ο Μανδάς έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις απέναντι στη Φιορεντίνα, ενώ στο 72' οι Κρήτες «άγγιξαν» την ισοφάριση. Ο Μοσκέρα μέσα στην περιοχή μοίρασε στον Φελίπε, ο οποίος πλάσαρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας προέβη σε πολλές αλλαγές και το 1-1 ήρθε στο 89', όταν ο Μοσκέρα τροφοδότησε τον Φελίπε, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Βιντσέντσο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντόντο, Παρίσι, Αρτούρ, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπρέκαλο, Μαντραγόρα, Κοκόριν, Μποναβεντούρα, Σοτίλ

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λαμπρόπουλος, Καρό, Βούρος, Λάρσον, Τοράρινσον, Γκαγέγκος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο

 

  13 August, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα