Φουλ-άρουμε με... EKO Racing 100 Rally Κρήτης!!!

mesaralive.gr  21 May, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φουλ-άρουμε με... EKO Racing 100 Rally Κρήτης!!!

Με δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζεται να μας γεμίσει τα... "ντεπόζιτα" το φετινό EKO Racing 100 Rally Κρήτης!!! Ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του με σούπερ ειδική εντός Ηρακλείου!!!

Πολλές οι καινοτομίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τα τελευταία χρόνια και ο μηχανοκίνητος κόσμος της Κρήτης όχι απλά ακολουθεί τις τάσεις της “μόδας του ελληνικού motorsport”, αλλά μάλλον θέτει τις βάσεις και τα δεδομένα το μέλλον του σπορ.

Απόδειξη… η μεγάλη προσπάθεια του ΑΟΚ με την ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον ΔΑΠΟΦΜΑΗ και την Περιφέρεια Κρήτης να κάνουν το πρώτο Ράλι Κρήτης με ειδική διαδρομή και συγκεκριμένα την σούπερ ειδική του αγώνα να… τρέχει εντός πόλης!!!

Πολύτιμη επίσης και η υποστήριξη του ΟΛΗ που στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κρήτης και του Ηρακλείου ειδικότερα…

Στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου λοιπόν αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου νωρίς το απόγευμα στις 17:00 τα πληρώματα του EKO Racing 100 Rally Κρήτης θα πάρουν εκκίνηση και ένα ακόμα συναρπαστικό Ράλι Κρήτης και συγκεκριμένα το 37ο θα ξεκινήσει, χαρίζοντας σε όλους τους λάτρεις των 4 τροχών και όχι μόνο πολλές συγκινήσεις…

Να θυμίσουμε ότι η πανηγυρική παρουσίαση όλων των πληρωμάτων θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:25 με τα αγωνιστικά να εισέρχονται αμέσως μετά στον ειδικό χώρο του Πάρκ Φερμέ όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Η συνέχεια φυσικά θα δοθεί με ακόμα περισσότερη δράση και συναρπαστικές μάχες στις γνωστές ειδικές διαδρομές (Επισκοπή και Καστέλι) την Κυριακή 24 Μαΐου… με τον φετινό νικητή να ανεβαίνει στην ράμπα τερματισμού στην Πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικές διαδρομές του EKO racing 100 Ράλι Κρήτης ακολουθώντας τους συνδέσμους: χάρτες και το ωράριο του αγώνα.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ της οργάνωσης στο βίντεο που ακολουθεί… στον σύνδεσμο (https://www.youtube.com/watch?v=dwoJYMQKBkg)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την σελίδα του αγώνα στο www.rallycrete.gr και στο www.proactionracing.com αλλά και στο facebook στο Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ - A.O.KRITIS και Proaction Motorsport Events

 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally και είναι ο 3ος αγώνας του κυπέλλου ασφάλτου._

 

mesaralive.gr  21 May, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα