
Άλλος ενας άνδρας ξεψύχησε....
Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας, όπως έγραψε το Cretalive
Άγνωστο πώς, ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν από την Ιεράπετρα προς την Ψαρή Φοράδα έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στον ... τοίχο του συνεταιρισμού της περιοχής!
Ως αποτέλεσμα δύο άτομα, αλλοδαποί, βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ δύο σοβαρά τραυματίες που επέβαιναν στο ίδιο όχημα μεταφέρθηκαν άμεσα -χάρη στην κινητοποίηση του συντονιστικού του ΕΚΑΒ- με ασθενοφόρα από Βιάννο , Αρκαλοχώρι και Ιεράπετρα.
Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και στη συνέχεια σε νοσοκομείου του Ηρακλείου ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, ο νέος απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τρεις νεκροί!
Συγκεκριμένα ο τρίτος νεκρός είναι ένας 19χρονος άνδρας ο οποίος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο ήταν νεαρής ηλικίας, από 20 έως 30 ετών.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- ΄Ένταση στις σχέσεις Ελλάδας- Λιβύης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο και η απάντηση της Αθήνας
- Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές
- Εκρήξεις σε αμερικανική βάση στην Ντόχα του Κατάρ- Ξεκίνησαν τα ιρανικά αντίποινα
- Reuters: Συναγερμός για πιθανό χτύπημα του Ιράν σε αμερικανική βάση
- ΟΗΕ: Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία για εκμετάλλευση ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα
Σχετικά άρθρα
- Μια ακόμη ζωή χαμένη στη Μεσαρά: Δεν είναι απλώς η “κακιά στιγμή”
- Mεσαρα: Άλλοι ένα νέο παιδί έχασε τη μάχη με την...άσφαλτο
- Προφυλακίστηκε ο 45χρονος με την Porsche για το θανατηφόρο στα Χανιά
- Ξηλώνεται η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων με εντολή Μητσοτάκη
- Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος στα Χανιά