Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό στη Χερσόνησο - Από θαύμα σώθηκαν πολλοί...

  19 August, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό στη Χερσόνησο - Από θαύμα σώθηκαν πολλοί...

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην παλιά εθνική οδό

Δύο άτομα παρέλαβε το ΕΚΑΒ από το τροχαίο που σημειώθηκε στις 08.35 το πρωί στην περιοχή του Αποσελέμη. Λεωφορείο που κινούνταν επί της παλιάς γέφυρας του Αποσελέμη "γλίστρησε" και έπεσε από ύψος 10 μέτρων, χωρίς πάντως να αναποδογυρίσει. Δυστυχώς το λεωφορείο έπεσε πάνω σε ΙΧ, συνθλίβοντάς το, ενώ από τη σύγκρουση συμπαρασύρθηκε ένα δεύτερο ΙΧ που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του πρώτου ΙΧ, 40 ετών, σκοτώθηκε ακαριαία αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ενώ τραυματισμένους παρέλαβε το ΕΚΑΒ τους δύο επιβαίνοντες στο λεωφορείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τουριστικό λεωφορείο με επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και ξένο οδηγό. 

Ωστόσο μέσα στην τραγωδία με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, αναδύεται η τύχη - βουνό των επιβατών στο λεωφορείο οι οποίοι κατευθύνονταν προς την Κνωσό όταν συνέβη το τροχαίο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πορεία του λεωφορείου ανακόπηκε ... από μια ελιά Σε αντίθετη περίπτωση κανείς δεν ξέρει πως θα εξελισσόταν η υπόθεση... 

Στο σημείο έσπευσαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τη Χερσόνησο και ένα της ΕΜΑΚ με συνολικά 10 υπαλλήλους, ενώ για αρκετή ώρα επικράτησε μποτιλιάρισμα στο σημείο.

 

cretalive.gr

 

  19 August, 2017 ΚΟΣΜΟΣ