Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού

  15 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού

Βροχές σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα, έντονα φαινόμενα αύριο, με χαλάζι και ανέμους

H συννεφιά έκανε την εμφάνιση της και στην Κρήτη. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι σύμφωνα με το meteocrete.gr. Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το νησί είναι η παρακάτω:

Νομός Ηρακλείου
Nεφώσεις το πρωί και από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΔΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Νομός Λασιθίου
Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 0 έως 3 μποφόρ απο ΒΑ έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου

Νομός Ρεθύμνου
Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 0 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων
Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, Άνεμος μεταβλητός 2 έως 3 μποφόρ απο ΔΝΔ έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου

Στην υπολοιπη Ελλάδα

Ο Αντίνοος, ο όπως ονόμασαν οι μετεωρολόγοι το νέο κύμα κακοκαιρίας, έρχεται στα μέσα του Ιουλίου να προκαλέσει αναστάτωση, με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Σήμερα αναμένονται βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στην Αττική αναμένονται βροχές στα βόρεια του νομού, το απόγευμα.

Ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία αρχικά αίθριος, από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις τοπικά 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τοπικές βροχές και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο το πρωί τοπικά 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο καιρός σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
 

 

  15 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα