Φωταγωγήθηκε και ζωντάνεψε πάλι το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

mesaralive.gr  17 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Φωταγωγήθηκε και ζωντάνεψε πάλι το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

φωτο:mesaralive.gr

Έπειτα από προσπάθειες ενός έτους ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φωταγώγηση του λιμανιού, με την τοποθέτηση εννέα διπλών πυλώνων φωτισμού κατά μήκος του λιμενοβραχίονα.

Σύμφωνα με τον δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, κ. Κώστα Γργηγοράκη, αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκαν: ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο Ο.Λ.Ηρακλείου και ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Νίκος Παπουτσάκης για την παροχή των μηχανημάτων του Δήμου, αλλά και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου ο κ. Νίκος Μαρκάκης, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά “ Ένα ολόκληρο χρόνο παλεύαμε σκληρά για να φωταγωγηθεί το λιμάνι και να αποκτήσει ξανά πνοή και ζωντάνια και παρά τις δυσκολίες το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα, τώρα ο κόσμος μπορεί να έρθει στο λιμάνι και να απολαύσει τον περίπατο του, ενώ πριν ο τόπος ήταν βυθισμένος στο απόλυτο σκοτάδι”

Να σημειώσουμε ότι την ικανοποίηση τους εξέφρασαν και οι εστιάτορες του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, καθώς όπως ανέφεραν άλλαξε στην κυριολεξία όψη το λιμάνι!.

 

mesaralive.gr  17 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα