Φωταγωγήθηκε μέσα σε γιορτινό κλίμα το χριστουγεννιάτικό δέντρο στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  09 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φωταγωγήθηκε μέσα σε γιορτινό κλίμα το χριστουγεννιάτικό δέντρο στο Τυμπάκι

Μέ μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικού δεντρου!

 Το Τυμπάκι απόψε φόρεσε τα γιορτινά του!

Σε μια πλατεία,γεμάτη χριστουγεννιάτικά χρώματα και αρώματα, πλημμυρισμένη απο παιδικές φωνές και γέλια,παραγματοποιήθηκε  η φαντασμαγορική φωταγώγηση του  χριστουγεννιάτικού δέντρου,με το χρόνο πλέον ,μέχρι τις γιορτές, να μετρά αντίστροφα.

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών,περιηγήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar που προσέφερε πλήθος γλυκισμάτων και χριστουγεννιάτικών ειδών και είχε στηθεί απ'το πρωί,παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή,με τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Την λαμπερή εκδήλωση "έντυσαν" με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους, η παιδική χορωδία και η χορωδία ενηλίκων της μουσικής σχολής Maestro Τυμπακίου,πραγματοποιώντας με τα τραγούδια τους και ένα γιορτινό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα,αλλα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Φαιστου Γ.Αρμουτάκης,μαζί με τις ευχές του για καλές γιορτές,ενω στην εκδήλωση παρεβρέθησαν επίσης εκ μέρους του Δήμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Νικολακάκης,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και λοιπόί εκπρόσωποι φορέων.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση:

 

mesaralive.gr  09 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ