Φωτιά έξω από το μπαρ για να ζεσταθουν και να... καπνίσουν

viannitika  07 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φωτιά έξω από το μπαρ για να ζεσταθουν και να... καπνίσουν

Με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω του αντικαπνιστικού νομου σε όλη την Ελλάδα και την αυστηροποίηση των ελέγχων, οι καταστηματάρχες είναι αναγκασμένοι να μην κάνουν πλέον τα στραβά μάτια.

Δεν αφήνουν τους καπνιστές μέσα στα καταστήματα να καπνίζουν «κεκαλυμμένοι», αλλά πλέον τους ζητούν να μην προχωρούν στο άναμμα τσιγάρου, εντος του χώρου.

Έτσι οι καπνιστές πλέον είναι αναγκασμένοι να συμμορφώνονται με το νόμο, βρίσκοντας παράλληλα τρόπο να...ζεσταθούν, εφόσον θέλουν να καπνίζουν κατά την βραδινή τους έξοδο για παράδειγμα.

Κάτι που έκανε και μια παρέα από τη Μεσαρά. Στη διάρκεια της νυχτερινής τους βόλτας και ενώ διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής, η ανάγκη τους για να καπνίσουν, αλλά ταυτόχρονα και να...ζεσταθούν, τους έκανε να ανάψουν μια φωτιά, την οποία διατήρησαν αναμμένη καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο μπαρ!

«Θέλαμε να διασκεδάσουμε και έτσι πήγαμε στο μπαρ. Σεβόμενοι όμως το νόμο, βρήκαμε αυτό τον τρόπο για να πραγματοποιήσουμε τη βραδινή μας έξοδο χωρίς να πάθουμε πνευμονία!», σημειώνει ένας εκ των εμπνευστών της ιδέας.

 

viannitika  07 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ