Γεμάτη η περασμένη εβδομάδα για τους Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Μοιρών

mesaralive.gr  20 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γεμάτη η περασμένη εβδομάδα για τους Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Μοιρών

Επί ποδός το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών την εβδομάδα που μας πέρασε καθώς ήταν πολλές, πολύωρες και καθημερινές οι εκδηλώσεις που κλήθηκαν να παρευρεθούν.

Beach Soccer στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου

Για 5η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, πραγματοποίησε από τις 15 έως και 18 Ιουλίου, το τουρνουά beach soccer στην παραλία της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου στις νέες εγκαταστάσεις του, σε έναν χώρο οκτώ στρεμμάτων πλήρως αναμορφωμένων με δέντρα και φυσική ομορφιά.

Το τουρνουά διήρκησε 4 ημέρες με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου όπου πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Παρόντες ήταν και αυτή τη χρονιά οι Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Μοιρών όπου βρίσκονταν εκεί καθημερινά από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων ποδοσφαίρου αλλά και ξιφακίας όπως και των παράλληλων εκδηλώσεων στο χώρο του Τουρνουά, έπειτα από κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

Αυξέντιοι Αγώνες

Πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχή χρονιά οι «Αυξέντιοι Αγώνες- Μινωικά Αθλήματα» την περασμένη Κυριακή 19 Ιουλίου. Μια διοργάνωση του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πιρουνιανών «Αξέντι» (Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου) με στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Αξεντίου και των Πιρουνιανών προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι απλοί επισκέπτες να γνωρίσουν τα ιστορικά – θρησκευτικά μνημεία της περιοχής (Αγιος Γεώργιος Χωστός 11ος αι., Ι.Ναός Αγ. Πνεύματος 16ος αι., Ερείπια Αγίου Αυξεντίου 10ος αι., Μινωικά μονοπάτια και λαξευτά πατητήρια, Νερόμυλος).

Ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Μοιρών έδωσαν το παρόν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καλύπτοντας υγειονομικά τα αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα τα αγωνίσματα αφορούσαν: Άλμα εις μήκος, Κρητικό Βόλι, Πεζοπορία 6.350 μ., Αγώνας 600μ. για παιδιά, Επίδειξη Τοξοβολίας από τον Γ.Σ. Αθλοκίνησις, Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα το Αξέντι.

 

mesaralive.gr  20 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα