Γέμισε κόσμο το θεατράκι στο Βενεράτο και «υποδέχτηκε» τη Μαντάμ Σουσού.

mesaralive.gr  23 March, 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γέμισε κόσμο το θεατράκι στο Βενεράτο και «υποδέχτηκε» τη Μαντάμ Σουσού.

Γεμάτο από κόσμο ήταν το μικρό θεατράκι στο Βενεράτο, το οποίο υποδέχτηκε την πρώτη θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής με ιδιαίτερη θέρμη και τον κόσμο να το κατακλύζει και στις τρεις παραστάσεις που ανέβηκαν, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου  Βενεράτου «Απόλλων», ανέβασε με πολύ μεγάλη επιτυχία τη «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, σκορπίζοντας άφθονες νότες γέλιου στο κοινό που την παρακολούθησε. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου, μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου καθώς και κατοίκους του χωριού, φρόντισαν για τη δημιουργία μας κοιτίδας πολιτισμού, ενός μικρού θεάτρου το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει κι άλλες εκδηλώσεις.

Μιλώντας στο mesaralive ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου κ. Βαγγέλης Μαραγκάκης, ευχαριστεί τον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει την παράσταση και γέμισε το μικρό θέατρο και τα τρία βράδια των παραστάσεων.

Μάλιστα όπως τονίζει «στόχος μας ήταν και είναι να δημιουργήσουμε κάτι για τους νέους του χωριού. Να έχουν αυτό το μικρό χώρο ως ξεκίνημα για να δημιουργήσουν και να δώσουν συνέχεια στην θεατρική αυτή ομάδα».

Να σημειωθεί ότι η θεατρική παράσταση ήταν σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Παπαδάκη, την καλλιτεχνική επιμέλεια και τα σκηνικά ανέλαβε ο Γιώργος Μανουσάκης, τον ήχο ο Αντώνης Αλεξάκης.

 

mesaralive.gr  23 March, 2015 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα