Γέννησε το νεογνό της στη τουαλέτα και το πέταξε από το παράθυρο

Θοδωρής Παναγιωτίδης  31 August, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Γέννησε το νεογνό της στη τουαλέτα και το πέταξε από το παράθυρο

Η 26χρονη Αλβανίδα είναι μητέρα 5 παιδιών αλλά όπως ισχυρίστηκε “δεν άντεχε να μεγαλώσει και 5ο παιδί και προτίμησε να το πετάξει από το παράθυρο”...

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της κτηνωδίας που βίωσε ένα νεογνό κοριτσάκι στην Κατερίνη από την ίδια του την μητέρα που μόλις το έφερε στον κόσμο και μάλιστα μέσα σε μία τουαλέτα διαμερίσματος το πέταξε από το παράθυρο στον φωταγωγό!

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 26χρονης Αλβανίδας μητέρας του, για απόπειρα παιδοκτονίας.

Ειδικότερα, χθες στις 11 βράδυ, εντοπίστηκε νεογέννητο βρέφος σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην Κατερίνη, που έφερε τραύματα και μόλωπες στα κάτω άκρα. Γείτονες άκουγαν το επίμονο κλάμα του μωρού και κάλεσαν την αστυνομία η οποία με την σειρά της μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το βρέφος ήταν εξαιρετικά τυχερό αφού η πτώση του ήταν από τον 1ο όροφο και έφερε μόνο επιφανειακά τραύματα, ενώ βρισκόταν στο φωταγωγό από την Κυριακή που το γέννησε η μητέρα του.

Άμεσα διακομίσθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, προέκυψε ότι η 26χρονη το μεσημέρι της Κυριακής γέννησε ένα βρέφος μέσα σε διαμέρισμα των γονέων που διέμενε προσωρινά μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα ανήλικα και στη συνέχεια απέρριψε το νεογνό στον φωταγωγό της οικοδομής.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Η ανήλικη μητέρα διαμένει στα Τρίκαλα μαζί με τον σύζυγό της και πατέρα των 5 ανήλικων παιδιών της και είχε επισκεφτεί τους γονείς της που έλειπαν την στιγμή του περιστατικού από το σπίτι τους και δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια αφού ομολόγησε, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως προχώρησε σε αυτή την κτηνώδη πράξη γιατί “δεν άντεχε να μεγαλώσει και πέμπτο παιδί”. Ο σύζυγος αναζητείται  στα Τρίκαλα ώστε να του πάρουν κατάθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

 

http://news247.gr/

 

Θοδωρής Παναγιωτίδης  31 August, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα